22 d’abr. 2015

L´HORA D´ESTUDI DE 5è

Un dia a la setmana, concretament els dimecres, els nens i nenes de 5è dediquen una hora del temps del migdia a fer estudi sota la supervisió de la Judith, la seva monitora.

La Paula i la Micaela de 5è, han realitzat aquest reportatge per ensenyar-nos com aprofiten aquesta hora i  el que pensen els seus companys...

Pregunta : T´agrada l´hora d´estudi?

Nil : M´estimo més anar al pati però reconec que va molt bé per avançar deures.
Unai : Tot i que m´agrada més jugar, aprofito aquesta hora per avançar deures.
Macarena : Si perquè l´aprofito per acabar els deures.








16 d’abr. 2015

RING, RING... ESTÀ P5?

Continuem amb la idea d´ensenyar als nens que amb material que normalment llencem a les escombraries, podem fer manualitats divertides.

Aquesta setmana li ha tocat el torn a P5 i amb els envasos dels iogurts i uns trossos de llana, han fet uns telèfons que desprès han decorat amb uns retalls de paper.

Us deixem amb unes fotos perquè veieu les seves cares de sorpresa al comprovar que... funcionaven!!!










15 d’abr. 2015

FINS AVIAT SARA!!!



La setmana passada ens vam acomiadar de la Sara, però no us preocupeu ja que només serà per uns mesos. La tornarem a tenir aquí quan ja tingui al seu bebè.

Com molts ja sabeu, la Sara és la monitora que porta el grup de P4, la que fa les acollides (SAM i SAT) i la persona encarregada d´estar amb els nens que per un motiu o altre necessiten una atenció més individualitzada.

El dia del seu comiat, tots els nens i nenes de P4 li van regalar un àlbum amb dibuixos i un bonic llibre ple de petons que van fer amb l´ajuda de la seva professora.









Des d´aquí et desitgem que tot vagi molt bé i... que tornis aviat!!!




10 d’abr. 2015

ENTREVISTA A LES CUINERES


Benvolguts pares i mares, la primera entrevista que hem realitzat és a les nostres cuineres; la Mari i la Juli. Elles són les persones que, amb molts anys d’experiència a la cuina de l’escola, formen equip i dia a dia treballen darrere els fogons amb entusiasme i professionalitat per preparar i cuinar els diferents plats de menú que cada dia podem menjar. Són unes grans professionals que ens cuiden a tots.


Quants anys fa que treballeu a l’escola?
M: 23 anys
J: 17 anys
Us agrada la feina que feu?
M i J: Si ens agrada molt
Com us heu conegut?
M i J:  Aquí a l’escola
Quan éreu  petites volíeu ser cuineres?
J: No, jo volia cuidar nens petits
Quin es el plat que més us agrada cuinar?
M i J: Les sopes, perquè poden ser de molts tipus i als nens els hi agraden molt.







P.D: aquesta entrevista va ser realitzada per alumnes de 5è i 6è (la Lidia, la Paula, la Daniela i la Gisela).




9 d’abr. 2015

DECOREM EL MENJADOR!

Com molts de vosaltres ja sabeu, durant aquest segon trimestre a l´escola tots els cursos han treballat en un projecte que aquest any portava per títol "L´art visual i plàstic del segle XX".

Al temps de migdia també hem volgut col.laborar en aquest bonic projecte reproduint obres de artistes del segle XX però hem volgut que estiguessin relacionades amb l´alimentació.

Així hem reproduït obres d´artistes com Andy Warhol, Miró, Kandinsky,... i fins i tot hem intentat reproduir una de les façanes del Museu Dalí!

Així de bonic ens ha quedat el menjador...








           




           

                           

Cal destacar la porta d´entrada al menjador amb la reproducció d´una de les obres de Joan Miró, concretament la que hi ha a una de les façanes de l´aeroport del Prat, que no hauria estat possible sense la inestimable col·laboració d´en Joan Maria.

Moltes gràcies Joan Maria. Ets un artista!!!




LES MINICANASTES DE P4


L´últim dia abans de les vacances de Setmana Santa, els nens i nenes de P4 amb l´ajuda de les seves monitores, la Sara i la Elisa, van fer unes minicanastes amb material reciclat.
L´objectiu era ensenyar als nens que amb material que normalment llencem a les escombraries es poden fer jocs molt divertits. Així que van aprofitar els envasos dels iogurts que havíem tingut de postres, uns retalls de paper que van decorar ells mateixos amb colors, un troç de llana i uns taps de suro.